Atelierele #Creativo

La #Creativo se vor desfasura ateliere de croitorie, drapaj, croit dupa tipar, stilism vestimentar si altele  sustinute cu drag de partenerul nostru  Atelierele ILBAH. Vetivedea lucruri interesante, veti afla informatii utile si practice. Atelierele vor dura doua ore cu o ora pauza. Se vor desfarura atat sambata cat si duminica. Aici gasiti programul complet.

Atelierele ILBAH design vestimentar
Workshop Atelierele ILBAH croitorie
Workshop Atelierele ILBAH styling

Despre cusutsibrodat.ro

BRO ROM București a furnizat  utilaje de cusut și brodat, croit și finisat pentru mai mult de 5000 de ateliere și fabrici de confecții din România. Reprezentăm producătorul BROTHER și BERNINA cei mai importanți jucători pe piața mondială a mașinilor de cusut și brodat, casnice, industriale cât și profesionale.

Despre tiparedecroitorie.ro

Primul și cel mai complet magazin online din România specializat  în distribuția de tipare de croitorie! Distribuim cele mai cunoscute mărci de tipare de croitorie:  Burda, Simplicity, Vogue, dar și cea mai completă gamă de accesorii necesare în domeniu.

Cu sprijinul:

Breslo și Atelierele ILBAH &  Fabrix și Prym

Despre Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu peste 130 000 de membri iubitori de creativitate românească, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vandă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. In 7 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 150 000 de creații originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca Mecca al handmade-ului românesc.

Despre ateliereleibah.ro

Atelierele ILBAH aduc un concept modern  de cursuri de calificare și formare profesională  pe piața furnizorilor de servicii din România. Cursurile oferite de Atelierele ILBAH sunt autorizate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației (prin ANC). Cursanții Atelierele ILBAH primesc instruirea celor mai buni traineri, devenind astfel profesioniști în domeniul ales.  Dacă îți dorești un nou start în carieră, vrei să îți exprimi creativitatea la cel mai înalt nivel și  visezi  ca pasiunile tale să nu rămână la stadiul de hobby, ești așteptat la Atelierele ILBAH.

Si suportul media al:

Burda Style, Cosmopolitan, Femeia, Casa si gradina, Casa Lux, Beau Monde, Marie Claire, Ioana, Mami, Practic Idei, Harper’s Bazar.

Top