Cursuri de croitorie

Curs de initiere in Cusut – ABC-ul cusutului!

Cui se adreseaza?

Este un curs practic care te va ajuta sa deprinzi cunostintele necesare pentru a putea sa realizezi singur un produs cu ajutorul unui tipar. Ca in multe alte domenii, experienta practica si lucrul efectiv cu masinile de cusut si combinatii de diferite tipuri de materiale textile si cusaturi vor deschide oportunitati noi pentru cei care doresc mai mult decit sa faca un tiv!
Experienta Marianei Ciobanu in a confectiona articole de imbracaminte o va impartasi cu cei maxim 8 cursanti din cadrul unei grupe.
mai multe detalii

Curs de initiere in Patchwork!

Cui se adreseaza?

Este un curs practic care te va ajuta sa familiarizezi cu arta imbinarii peticelor – patchwork-ul.
mai multe detalii

Curs avansati – Patchwork!

Cui se adreseaza?

Pasionatilor de cusut care stiu sa coasa bine la masina de cusut si doresc sa se perfectioneze in arta imbinarii peticelor – patchwork-ul.
mai multe detalii

8 thoughts on “Cursuri de croitorie

 1. Buna ziua, sunt interesata de o masina de cusut pentru a produce sutiene si bikini, chiloti de dama din materiale extrem de fine, ca muselina de matase, dantela chantily, etc, puteti sa imi recomandati o masina de cusut? mentionez ca sunt incepatoare si poate o masina mai inteligenta m-ar ajuta… sau poate nu… dumneavoastra stiti mai bine, multumesc.

  • Buna ziua stimata doamna,

   Daca vreti sa faceti produse in serie atunci va recomand o masina industriala specializata pe asa ceva, dar daca vreti sa faceti artizanat( ca hobby sau produse in serii mai mici ) atunci va recomand o masina de surfilat si anume M1034D sau 610D si una de acoperire si anume 2340CV .Iar ca masina de cusut va recomand Innov-is 10.Pentru a putea face lenjerie si pentru a lucra cu materialele mentionate va trebuie neaparat o masina de surfilat si una de acoperire.
   Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

   • si puteti sa imi spuneti care este aceasta masina specializata pentru productie in serie ( vreau sa produc la un nivel mic pentru inceput), si care este cea pentru surfilat si acoperire proprie acestei productii? multumesc

    • Buna ziua stimata doamna,

     Cum v-am spus in mailul anterior puteti opta pentru masinile mentionate deoarece sunt cele mai indicate. Daca sunteti din Bucuresti ar fi cel mai indicat sa treceti pe la noi, adresa fiind : Strada Sabinelor, Nr. 8. Daca se poate sa imi lasati si un numar de telefon ar fi perfect.

     O zi buna

 2. Buna ziua,
  Puteti sa mergeti direct la firma Brother si sa discutati cu dansii ce masini aveti nevoie, va vor da toate detaliile foarte profesionist. Noi suntem partenerii lor si suntem extrem de multumiti de colaborare. Pentru d-vs daca aveti nevoie va putem oferi cursul de Constructor lenjerie intima, in cadrul institutului.
  Pentru a putea lucra serii mici trebuie sa aveti insa cunostinte temeinice de produs cap-coada si constructie tipar.
  daca sunteti interesata puteti vizita si site-ul nostru: http://www.institutuldemoda.ro

  O zi minunata!

 3. Buna ziua!
  As dori sa va intreb daca stiti unde in Timisoara se poate face un curs de initiere in croitorie si ce masina de cusut mi-as putea achizitiona? Masina as dori sa o folosesc pentru tivuri, scurtari, bentite, lucruri simple. Multumesc frumos!

  • Buna ziua,

   Din pacate nu stim daca se tin cursuri de initiere in croitorie in Timisoara.
   Referitor la masina de cusut: Puteti sa optati pentru o masina de cusut electromecanica, de exemplu: Bernette London 5 sau Brother BQ25.
   Daca aveti si alte nelamuriri nu ezitati sa ne contactati!

 4. Buna ziua,

  Din pacate nu am auzit de astfel de cursuri in Braila… ce presupune un curs de calificare? Sau va referiti la un instructaj pe o masina de cusut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *