MASINILE DE ACOPERIRE  (uberdeck) DE LA Brother 

Winners of the iF Design Award 2018

RAFINAMENT INTR-UN MOD SIMPLU

Masinile de acoperire Brother CV3550 si CV3440 CoverStitch sunt  modele avansate care va permit sa creati o gama larga de cusaturi de acoperire pe toate tipurile de tesaturi, folosind ambele functii, decorative si constructive. Extindeti-va creativitatea cu functiile avansate ale noilor modele!

DE CE SUNT MASINILE NOASTRE ASA SPECIALE?

Noua gamă de mașini de acoperire Brother va inspira și va satisface atât începătorii, cât și profesioniștii! Am adaugat functii suplimentare și am creat o nouă gamă de masini de acoperire  în așa fel încât să puteți coase realiza cusaturi superbe, chiar dacă sunteți un novice.

PENTRU INCEPATORI

Pentru incepatoriI care nu au mai folosit niciodata o masina de ACOPERIRE (coverstich) poate parea putin complicat. Nu vă temeți, însă, mașina noastră a fost concepută pentru a fi extrem de ușor de utilizat! Cu noile caracteristici proiectate foarte atent, veti fi in stare sa coaseti cusaturi profesioniste in cel mai scurt timp!

NIVEL INTERMEDIAR 

Pentru utilizatorul de nivel intermediar, am îmbunătățit designul pentru o cusătură și o funcționare mai bună.

PROFESIONISTI

Pentru utilizatorii noștri profesionisti, am adăugat câteva funcții și mai rafinate pentru a îmbunătăți aspectul cusaturilor și mai mult!

MASINILE DE ACOPERIRE  inferioara (uberdeck) Brother CV3440

 …………………………………………………………………………………………………………………………..

Creați o gamă largă de cusături de acoperire multe tipuri de tesaturi, Cu ajutorul mașinii de cusut CV3440 creeati atat cusaturi decorative, cât și constructive  Cusătura de acoperire va apărea pe partea inferioară a țesăturii, în timp ce cusătură vizibila pe partea superioară va avea un aspect ingrijit. Puteti utiliza chiar si cusaturi decorative in proiectele dumneavoastra.

MASINILE DE ACOPERIRE  inferioara si superioara (uberdeck) Brother CV3550

Căutați mai mult? Masina CV3550 va oferă toate caracteristicile masinii Brother CV3440, plus  3 tipuri suplimentare de cusătură de acoperire superioară pentru un aspect și mai profesionist. Atunci când este cuplat distribuitorul de acoperire, va apărea o cusătură de acoperire atât pe partea superioară, cât și pe cea inferioară a țesăturii. Acest finisaj special cu un pas nu este disponibil anterior!

Peste 7 TIPURI de cusaturi diferite

Cusatura de acoperire inferioara tripla (6 mm)

Cusătură de acoperire efectuata cu 3 ace si cu 4 fire. Perfecta pentru tiv, efecte decorative si cusături elastice și durabile pentru îmbrăcăminte sport.

Cusatura de acoperire inferioara lata (6 mm)

Cusătură de acoperire efectuata 2 ace si 3 fire. Ideala pentru efecte decorative pe tricouri și bluze.

Cusatura de acoperire inferioara ingusta (3 mm)

Cusătură de acoperire efectuta  cu 2 ace si cu 3 fire. Optima pentru tivul țesăturilor fine, bandă de legare și topstitching.

Cusatura de acoperire inferioara lant

Cusătură de acoperire efectuta  cu 1 ac si cu 2 fire. Optima pentru tivul țesăturilor fine, bandă de legare și topstitching.

Cusatura de acoperire superioara tripla* (6 mm)

Cusătură de acoperire superioara efectuata cu 3 ace si 5 fire .Perfecta pentru tiv cusături superioare, cusături plate de asamblare și margini cu elastic

Cusatura de acoperire superioara lata* (6 mm)

Cusătură de acoperire efectuta 2 ace si 4 fire.  Este perfecta pentru tiv,  cusatura de superioara, cusaturi plate de asamblare si „margine cu elastic si legaturi.

Cusatura de acoperire superioara ingusta(3 mm)

Cusătură de acoperire efectuta 2 ace si 4 fire.  Este perfecta pentru tiv,  cusatura de superioara, cusaturi plate de asamblare si „margine cu elastic si legaturi.

* Disponibile la modelul Brother CV3550

CARACTERISTICI MASINI DE ACOPERIRE

Spatiu de lucru extins

Reglarea rapida si precisa a tensiunii

Realizarea cusaturii lant

Brat pentru cusaturi circulare

Iluminare cu bec tip led

Cutter pentru ata

Usor de transportat

Reglare foarte usoara

Ghidaj pentru infilarea atei

Posibilitate atasare accesorii

Cod de culori pentru infilarea atei

Antena de tensionare metalica

Buton de ajustare a piciorusului presor

Ace verticale egale

TAKE A TEST DRIVE!

Preturi si detalii tehnice aici

Top