BUN VENIT INTR-O LUME A INOVATIEI!

Bun venit intr-o lume a inovatiei!  Noul ScanNCut DX nu este doar o mașină ce poate fi folosita doar pentru hobby, ci este echipata perfect pentru a dezvolta o mica afacere. Robusta și plina de caracteristici incredibile, vă permite să intrati in lumea designului si sa va dezvoltati si utilizati creativitatea acasă și la locul de muncă.

3 MOTIVE DE A ALEGE SCANNCUT SDX1200

USOR DE FOLOSIT

Ideal pentru incepatori dar si pentru cei experimentati in domeniu.

ScanNCut DX SDX1200 este complet autonom – ceea ce înseamnă că nu este necesar să îl conectați la un PC. Nici o altă mașină de scanare și tăiere nu poate face asta.

SDX1200 este complet portabil, ceea ce înseamnă că puteți avea creativitate oriunde și ori de câte ori alegeți. Indiferent unde vă aflați, creați și editați desenele dvs. pe ecranul tactil color de dimensiuni mari, apoi tăiați, desenați sau scanați convenabil în timpul liber.

Bucurați-vă de crafting fără stres cu ajutorul ajustării automate a lamei. Și când spunem automat, ne referim automat! Senzorul mașinii va recunoaște grosimea materialului și va ajusta setările lamei, fără a fi nevoie să faceți nimic – indiferent de tipul sau grosimea materialului (până la 3 mm).

VERSATIL

ScanNCut DX poate tăia acum o mare varietate de materiale, de la țesături subțiri la materiale precum pâslă, plută și spumă de până la 3 mm grosime.

Noua Lama taietoare vă oferă libertatea și versatilitatea pentru a explora tăierea unei game de materiale mai groase fără a fi nevoie să schimbați lama. Modelul SDX1200 este livrat și cu lame automate Thin Fabric Auto, care face ca țesătura să fie tăiată mai subțire.

SDX1200 dispune de un scaner încorporat, astfel încât să puteți scana practic orice – un desen manual, un decupaj din revista, fotografii încântătoare și multe altele – posibilitățile creative sunt nesfârșite. Cu ajutorul programului nostru gratuit CanvasWorkspace, puteți crea designuri personalizate și le puteți salva în memoria mașinii pentru a le folosi din când în când.

FOARTE PRECIS SI STABIL 

ScanNCut DX a fost proiectat pentru a vă oferi cea mai precisă experiență de tăiere avuta vreodată, chiar și pe modele complicate și materiale mai groase.

Mai rapid decât modelele anterioare și mai silențios decât oricând înainte, tăierea și desenul nu sunt doar mai rapide, ci și o experiență mai liniștită și mai relaxată pentru tine.

ScanNCut DX SDX1200 este o mașină mică, dar versatilă. Este plină de caracteristici extraordinare care vă vor extinde creativitatea la noi înălțimi. Aflați mai multe despre ScanNCut DX SDX1200. DESCARCA BROSURA.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

CARACTERISTICILE ECHILIBRATE:

Stand-alone – nu este necesar un PC
Acum taie materiale de până la 3 mm grosime, cum ar fi spuma și pâslă
Scaner încorporat de 600 dpi
Lama complet automată
1.303 modele încorporate cu 17 fonturi
Conectivitate wireless
Tăiere precisă, mai rapidă și mai silențioasă

CARACTERISTICI SPECIALE

De sine stătător
Creați și editați design-urile, toate pe ecranul tactil de 5 „. Ecranul tactil extra-mare, ce nu straluceste, face mai ușor ca oricând să editați, să măriți și să personalizați desenele fără a fi nevoie de un PC sau de un dispozitiv mobil.

Tăiere directă și taiere pe jumatate
Scanați materialul, creați tăieturile de contur și selectați-vă designul direct de la suprafață pentru a tăia. Scoateți hassle-ul desenelor de tăiere manuală de pe hârtiile și materialele preferate. De asemenea, excelent pentru tăierea autocolantelor personalizate, cu funcția de tăiere la îndemână.

SVG citirea datelor
Cu ScanNCut DX SDX1200 nu este nevoie să convertiți fișierele SVG înainte de a le tăia, deoarece mașina le poate citi direct. Mai mult timp crafting, mai puțin timp de conversie.

Conexiune WLAN
Conexiunea wireless vă permite să trimiteți proiecte direct din contul gratuit CanvasWorkspace. Nu sunt necesare cabluri sau unități flash USB.

Lama taietoare cu senzor
Economisind timp și taiatifara efort, sistemul de lame complet automate îndepărtează orice ezitare, detectând automat adâncimea și presiunea corectă de tăiere necesare pentru tăierea perfectă. Pentru rezultate mai fine, puteți personaliza manual setările.

600dpi Scanare pe USB
Scanați fotografiile preferate, desenele sau modelele mari pe zona de scanare generoasă de până la 297 x 603 mm cu suportul de scanare de 24 inch. Salvați fișierele jpeg direct pe unitatea flash USB.

* Carcasele de scanare de 24 „sunt disponibile ca accesorii opționale.

PES / PHC / PHX lizibilitatea
Conversia datelor dvs. preferate PES / PHC / PHX * de broderie în fișiere de tăiere sau desenare direct pe SDX1200. Abilitatea de a recunoaște liniile gri, de culoare, de contur, de regiune și de cusătură, datele dvs. de broderie convertite pot fi acum utilizate pentru proiecte frumoase de tăiere, artă de linie, embosare și împachetare.

* Pentru a citi fișierul PHX, versiunea software trebuie să fie 1,1x sau mai mare

Decupare din material textil
Calling all quilters! Tăiați piese perfect de matlasare in mozaic prin atingerea unui buton. ScanNCut poate chiar să vă atrage și să taie cu rezerva dorită pentru cusături, astfel încât să puteți petrece timpul pe ceea ce vă place cu adevărat – creând în conținutul inimii voastre.

Scanner incorporat
Scanați aproape orice – un desen manual, un decupaj dintr-o revista, fotografii frumoase și multe altele – creați tăieturi fără sfârșit și desenați desene și salvați-le în memoria mașinii.

Fundal scanare
Nu lasati bucati mici si incomode materiale si tesaturi sa se deterioreze. Cu ajutorul funcției de scanare de fundal, puteți să vă poziționați designul exact pe resturile dvs., economisind astfel reduceri greșite, timp și bani!

Desen cu creionul
Cu ScanNCut poți schimba fișierul tăiat – fie că este dintr-o imagine scanată anterioară, fie cu un  design încorporat – apoi recreează design-ul într-un desen in cateva secunde, cu un selecție de modele de umplere din care poți alege.

Scan-to-cut-date
Scanați, editați și creați propriile desene și salvați-l ca fișier tăiat. ScanNCut va crea automat linii de tăiere, care pot fi folosite pentru tăiere, desene sau embosare *.

* Este necesară o achiziție suplimentară pentru funcția de reliefare

Tăiați până la 3 mm
Tăiați materiale mai groase precum pâslă și spumă până la 3 mm. Noua lamă de tăiere de 3 mm vă oferă libertatea de a explora o varietate de materiale, toate cu o lamă versatilă.

Modele încorporate
Cu 17 fonturi și 1303 de modele încorporate, inclusiv 140 de modele de căptușeală și aplicații, SDX1200 are ceva pentru fiecare persoană, proiect sau ocazie. Alegeți dintre formele de bază, desenele complicate, granițele, modelele de pilote și aplicații, fonturile și multe altele.

AFLA MAI MULTE DESPRE ScanNCut de la Brother SDX1200

Descarca brosura

CANVASWORKSPACE
ACUM SI PENTRU PC

Aplicația noastră gratuită de tip „cloud” este acum disponibilă pentru PC – și este încă GRATUITA! Creati un design atunci când și unde doriți, apoi trimiteți desenele fără fir de la computer la ScanNCut sau letransferați prin intermediul unității flash USB. CanvasWorkspace vine, de asemenea, cu sute de proiecte gratuite pentru a vă inspira în continuare creativitatea.

canvasworkspace.brother.com

NOI POSIBILITĂȚI CREATIVE

Extindeți-vă posibilitățile creative cu alimentatorul de role opțional.
Excelent pentru crearea de modele mai lungi pentru decoratiuni interioare sau vitrine.
Sau tăierea în volum mare a lucrărilor repetate cum ar fi autocolante sau logo-uri.

Nu opriți niciodată procesul de CREATIE

Cu gama noastră extinsă de accesorii, Brother și ScanNCut DX vă vor ajuta sa treceti in proiectele creative la nivelul următor. Verificați setul de strasuri, kitul de tipărire tipăribil, kitul de relief și linie, foi de stencil și multe altele.

http://support.brother.com/

Descărcați aplicația Brother „Support Center” App pe telefonul smartphone sau pe tabletă pentru mai multe instructiuni  inclusiv video de instruire.

Top