Ai auzit de Patchwork si Quilting?

La #Creativo vei putea să vezi cum poți realiza lucruri minunate împreuna cu Adina Popescu . Vei vedea cum prin îmbinarea unor bucăți de materiale textile aparent banale vei obține diverse lucrușoare unicat care te reprezintă.

Profil Adina Popescu

Cu 15 ani in urma am facut o calatorie in Germania unde am avut placuta surpriza sa descopar lumea minunata a quilting-ului si patchwork-ului. Ma consider norocoasa ca am descoperit acest lucru atunci cind cautam o preocupare placuta, de suflet!

A fost o adevarata revelatie pentru mine sa descopar ca din materiale,aparent banale poti realize lucruri minunate,poti sa-ti dezvolti creativitatea. Aceasta pasiune presupune precizie, perseverenta, minutie si bucuria de a lucra de mina, de a incita privirile celor care vin in contact cu ceea ce faci. Realizarea unui quilt este o experienta deosebita, creeaza „dependenta” si este intruchiparea frumosului, adevarului si binelui. Spun binelui pentru ca obiectele realizate sint utile pentru casa ta, pentru cei pe care ii iubesti, sint lucruri personalizate, legate de evenimente din viata, pot constitui un cadou special pentru un om special!Dupa ce am dobindit tehnici de executie a quilt-urilor am folosit tot timpul meu liber pentru acest lucru. Ma fascineaza experimentarea combinatiilor de culori,de materiale. Dupa ce termin un quilt ma uit la el cu drag si admiratie de parca ar fi executat de altcineva!! Am devenit un adevarat „hirciog” in a stringe orice bucatica de material, tesaturi naturale de regula. Calitatea materialelor este foarte importanta, de asta depinde expresivitatea, spectaculozitatea si rezistenta quiltului. Casa mea este in acelasi timp, atelier, galerie, casa de locuit. Nu as mai putea locui intr-o casa fara un quilt pe pereti, pe masa, in bucatarie. Quilturile imi creeaza un confort special, un mediu cald, prietenos si o mare bucurie pentru ochi. Pe de alta parte quiltul a insemnat pentru mine un mijloc de comunicare. Mi-am facut multe prietene, am calatorit, am participat la expozitii europene. Este minunat sa fii alaturi de oameni care au aceeasi pasiune!

Adina Popescu
http://artadinpeticele.blogspot.com

Top